Vi har arbejdet med Peter i en længere periode. Han er i stand til at have overblikket og forretningsståelsen samtidig med at han kan agere konkret og operationelt på det. Man får således hele pakken.

CEO

Simon Egenfeldt-Nielsen
Serious Games Interactive

__________________________

Hos SalesForce1 arbejder vi hver dag med at skabe vækst og bedre salgseksekvering for vores kunder. Det er vores erfaring at vi gør bedst gør det ved en meget fleksibel og tilpasset tilgang til den enkelte virksomhed.
Præcis derfor at vi valgt at arbejde sammen med Peter Rysgaard på en lang række forskellige salgsprojekter. Peter tager hver enkelt opgave meget seriøst og uanset hvor udfordrende den må være, har Peter performet stærkt.
Det gør han, fordi han sætter kvalitet højt, er modig og hviler i sig selv om sælger. Peter er dygtig til at skabe en balance mellem det, at udfordre kunderne til at tænke nyt, samtidig med at han altid gør det med stor respekt for den person han taler med.
Jeg kan varmt anbefale Peter.

CEO

Jens Hindkjær
SalesForce1

_____________

“I have worked with Peter on several occasions, latest with his own setup Rysgaard Results. I know Peter as a professional person that knows his business, and deliver results. To me it is also important that Peter is a nice guy that is pleasant to work with. Highly recommended!”

CEO

Jørgen Juul
Copenhagen Cloud Company

________________________

“Vi er meget tilfredse med vores samarbejde med Peter Holm Rysgaard og RysgaardResults.

Peter har hurtigt fået en forståelse for vores forretning, vores kultur, vores værdier, vores USP’er og vores marked. Peter arbejder professionelt og udviser stort engagement i løsningen af opgaverne.

Salgssupportkonceptet er seriøst, og der udarbejdes en grundig foranalyse, som intelligent indarbejdes og danner grundlag for en åben dialog og sparring mellem vores konsulenter og Peter. Herigennem får vi flere kvalificerede salgsmuligheder som nye kunder.

Jeg giver Peter Holm Rysgaard og Rysgaard|Results de bedste anbefalinger.”

CEO

Jesper Dahl Hede
Dahl & Kjærgaard Search & Selection

____________________________________

Copyright © 2012 Rysgaard|Results. All rights reserved. Design by Creative Icon.